En maig vàrem gaudir de la jornada d’inauguració de la 2a edició de Festival dels Drets Humans de la Mediterrània SOCIALMED VALÈNCIA. Ara ens arriben unes precioses fotografies de Lidia Aparicio captades a l’entrega dels primers guardons del festival.

Per una part, el Mercouri, en honor a l’actriu grega Melina Mercouri, va ser entregat a l’escriptora afganesa Nadia Ghulam, activista per la pau i els drets humans que acaba de publicar el seu nou llibre “Somiant la pau: Una mirada femenina al nou Afganistan dels talibans”.

També a la directora i actiu franc-palestina, Hiam Abbass, coneguda pels seus papers en sèries com Succession i pel·lícules com Satin Rouge, Haifa, Paradise Now, Los Limoneros i Amreeka. Igualment, ha tingut papers a Munic, de Steven Spielberg, o Blade Runner 2049, de Denis Villeneuve.

Per altra banda, el premi Ulyses ens va ser entregat a nosaltres, L’Aurora – Grup de Suport. Poder compartir escenari amb aquestes grans referents fou tot un honor. Per la nostra part vam obsequiar les premiades i al director del Festival, Samuel Sebastian amb les làmines creades per les artivistes Very Veritas dins del projecte “Artistes al Rescat, Artistes per L’Aurora”.

Volem mostrar de nou el nostre enèrgic agraïment a l’organització del SOCIALMED VALÈNCIA per haver-nos concedit aquest guardó, i, per tant, fer valdre la nostra tasca, encoratjant-nos a continuar lluitant pels nostres objectius.

Ens ajudes a fer que la nostra missió siga duradora? Fes-ho possible fent una donació o formant part del nostre grup de voluntariat.