Avui membres de L’Aurora – Grup de Suport hem entregat una bicicleta més, del nostre Banc de bicicletes, a la tripulació del vaixell de rescat civil humanitari Louise Michel. Aquest vaixell es troba fent feines de calafataria al Port de Sagunt per tal de poder realitzar la seua missió humanitària a la Mediterrània central amb els màxims estàndards de seguretat.

A més a més, hem aprofitat per tal de transportar materials de comunicació gràfica d’aquest vaixell fins al Sea Watch 4, el qual està fent preparatius per a la seua propera missió al Port de Vinaròs.

Des de L’Aurora – Grup Suport volem agrair a totes les persones que varen fer donacions de bicicletes, ja que gràcies a aquestes, les tripulacions dels vaixells de rescat civil humanitari poden tindre una dia a dia més amé i funcional, podent anar fins als seus allotjaments, fer xicotetes compres o donar un passeig després de les dures jornades de treball.

Tanmateix, volem convidar-vos a ajudar al finançament de L’Aurora – Grup de Suport mitjançant donacions econòmiques o l’adquisició del nostre marxandatge. Recordem que encara està oberta la comanda. Llueix L’Aurora i ajuda’ns a seguir.

CAIXA DE RESISTÈNCIA I SOLIDARITAT
ES73 0081 0228 3300 0170 0478