El passat divendres 1 de setembre l’embarcació “Sea Punk I” va salpar del Port de Borriana. Arrancava així, la primera missió de rescat del vaixell de l’entitat alemanya Sea Punks.

L’embarcació va aplegar al port solidari de la Plana Baixa el 8 de desembre de 2022. En aquests mesos d’intens treball, hem tingut l’oportunitat de conéixer una nova entitat formada per gent meravellosa, autèntiques lluitadores en les quals hem compartit vivències inoblidables.

Al seu costat, hem estat testimonis del gran esforç organitzatiu i logístic que ha suposat anar superant nombroses problemàtiques i entrebancs. Una tasca titànica per enllestir el vaixell i deixar-lo en condicions òptimes.

Per a L’Aurora – Grup de suport ha estat tot un orgull rebre a l’entitat, la tripulació i les nombroses militants que han dut a terme una feina fabulosa. Feina que el passat divendres finalment va cristal·litzar, amb un nou vaixell que se suma a les forces de la flota de rescat civil humanitari, que lluiten per la defensa radical dels drets humans a la Mediterrània.

Per part de la nostra entitat hem cooperat, des del primer dia amb SEA PUNKS per tal donar el nostre suport amb tot el que ens han sol·licitat. Logísitca, préstec de bicicletes, desplaçaments de membres de la tripulació, entre d’altres.

Donem l’enhorabona a la tripulació i a totes les persones que formen part de SEA PUNKS per l’esforç i passió per construir aquest il·lusionant projecte, aprofitem per a agrair l’elecció del nostre port solidari per preparar l’embarcació. Un fet que ens motiva i encoratja per seguir en la nostra tasca de suport. També volem felicitar a totes les voluntàries de l’Aurora per la seua aportació i entrega en les tasques desenvolupades.

Desitgem molta sort i força a la tripulació i a tots els equips en aquesta primera missió de rescat. Continuem lluitant a terra per salvar vides a la mar.

Ja vos trobem a faltar. Per sempre Sea Punks. Vos estimem!