L’embarcació Aita Mari va aplegar a Borriana el passat dijous 13 de juliol. Des d’aleshores els seus equips han estat treballant intensament duent a terme diverses accions de millora i manteniment. De les actuacions cal destacar els importants treballs al casc del vaixell. Aixecament de pintura, segellat de porus, emprimació i pintura…

Avui 7 de setembre, membres del nostre equip de coordinació del Servei de Suport a les ONG de Rescat hem estat cooperant amb l’equip de Salvamento Marítimo Humanitario, per tal d’instal·lar la lona de l’embarcació. Aquesta peça feta a mida per a les dimensions i singularitat de la nau, és de vital importància per la seua funció de protecció del sol, la pluja i el vent de les persones rescatades i de la tripulació.

L’equip de l’Aita Mari continua assolint les millores i objectius marcats per tal de deixar l’embarcació en condicions òptimes per a la seua propera rotació de rescat.

Des de l’Aurora estem sempre preparades per tal d’ajudar en tot allò que estiga a la nostra mà.
Continuem consolidant el port de Borriana com un referent internacional de solidaritat, lluita i suport a la flota de rescat civil humanitari. Un port des d’on cooperem cada dia amb les entitats que lluiten pel respecte radical dels drets humans. Unides contra el genocidi que es viu cada dia a la Mediterrània, el feixisme i el racisme.

No ens cansem de donar les gràcies a United4Rescue pel seu suport per tal de mantindre la nostra Base Operativa al Port de Borriana, sense dubte una peça clau per poder desenvolupar aquestes tasques de suport en les millors condicions.