El dissabte passat L’Aurora – Grup de Suport va participar en el Refugi-fest de Vila-real. Aquest esdeveniment, organitzat per Creu Roja Vila-real, va comptar amb diferents representacions escèniques, les quals varen dinamitzar la jornada, com ara bé UNAM, Jamzú o Punkadeira, entre altres.

Per altra banda, l’entitat amfitriona va organitzar diferents tallers per tal de fer patent la situació i les dificultats de les persones refugiades arreu del món, per a les quals varen comptar amb la col·laboració d’una gran quantitat de voluntaris com també dels comerços locals.

Pel que respecta a L’Aurora – Grup de Suport vàrem instal·lar el nostre estand, en el que es podien conéixer els diferents projectes i tasques que du a terme la nostra entitat, s’explicava el drama humanitari a la Mediterrània, com també es varen disposar les diferents maneres amb les quals la població pot contribuir al finançament de la nostra missió de cooperació.

Per a concloure, volem agrair a Creu Roja la invitació a formar part d’aquest esdeveniment, com també a la seua acollidora recepció. A més a totes les artistes que van participar en la jornada i ens van fer gaudir de les seues creacions i interpretacions.

Ajuda’ns a ajudar, ajuda a L’Aurora.