Avui hem tingut el plaer de compartir experiències amb persones que han lluitat per la seua vida i dignitat, participant en un dels actes de la “Gira europea por la vida” organitzada pels col·lectius zapatistes amb l’ajuda d’entitats socials del nostre territori. En aquest acte, celebrat al Port de Borriana, s’ha comptat amb la participació de Open Arms, Salvamento Marítimo Humanitario, Louise Michel, Sea Watch, Obrim Fronteres, La Verduleria, Assemblea de Solidaritat amb Mèxic – País Valencià i L’Aurora-Grup de Suport.

D’aquest mode, hem pogut explicar els projectes de cada entitat, com els companys zapatistes han explicat la seua experiència de lluita contra l’estat corrupte, per la democràcia, la llibertat i els drets col·lectius dels indígenes.

Posteriorment s’han realitzat visites a l’Open Arms Uno, al MV Louise Michel i a l’Aita Mari, tot amb rigorosos protocols sanitaris.

En aquesta gira, “La Gira europea por la vida” 28 grups de zapatistes estan viatjant pel Vell Continent, donant a conèixer el seu esdevindre en base als Acords de San Andrés.

Per un món més digne, més just i lliure, on els pobles siguen sobirans del seu futur. Per un món lliure de capitalisme.

Que visca la lluita indígena!!!