Exposició «Artistes al rescat, Artistes per L’Aurora» al CMC La Mercé de Borriana.
Del 26 de novembre al 26 de desembre · CMC La Mercé / Borriana

En aquesta mostra trobem originals relacionats amb les temàtiques de drets humans, migracions forçades, rescat civil humanitari i la tasca que du a terme l’Aurora Grup de Suport. Obres gràfiques de Maleïda Taca, Blocco Nero, Very Veritas, Jose Caño, Vane Julián, Héctor Comes, Sara Belles, Verónica Fabregat, Tòfol Cruz, Ino Grau, Irene Pérez i Marta Flors. Algunes de les peces van acompanyades per textos creats per Núria Vizcarro, Laia Porcar i Tània Muñoz.

“Artistes al Rescat, Artistes per l’Aurora” és el projecte de L’Aurora – Grup de Suport per unir diferents disciplines artístiques amb les temàtiques de drets humans, migracions forçades, rescat civil humanitari i la tasca que desenvolupa l’Aurora Grup de Suport.

Una plataforma artística militant on convidem a il·lustradores, dibuixants, dissenyadores i tota mena de creadores perquè puguen proposar obres relacionades amb les temàtiques que tractem. També i amb la voluntat de crear xarxa i vincular diferents disciplines hem volgut posar en relació diferents artistes, generant així obres que parteixen d’allò visual per arribar a l’escriptura o a l’inrevés.

La intenció de l’entitat, amb la col·laboració de les artistes, és crear peces úniques que ens conviden a reflexionar a l’hora que puguen servir d’eina per al finançament i visibilització de l’Aurora i les seues activitats.