Diumenge al migdia l’embarcació SeaEye 4 va salpar del port de Borriana cap a zona SAR.

Arranca així la cinquena missió de rescat del vaixell alemany. Ve precedida, d’una intensíssima missió de varador al nostre port, que va començar el passat 4 de gener. En aquestes deu setmanes hem estat testimonis de la gran tasca de les persones i equips de treball desplaçats a Borriana. Que ha estat un gran èxit, amb la partida del vaixell equipat amb importants millores.

Des de L’Aurora-Grup de Suport hem estat cooperant, des del primer dia, amb l’entitat alemanya per tal col·laborar amb tot el que ens han sol·licitat. Assessorament en allotjaments, assessorament sanitari, proveïdors i serveis, traducció i interpretació, mèdia…

Les darreres setmanes, hem estat al seu costat dels equips de logística, per abastir l’embarcació de tot el necessari.

Pel que fa al proveïment de queviures frescs, el principal proveïdor ha sigut Blai Alimentació, tenda localitzada al Port de Borriana, la qual ha prestat el seu servei per primera vegada. Des de la nostra entitat, hem cercat el proveïdor, i com sempre, hem acompanyat a les persones responsables de la logística del vaixell fins a la tenda, on hem ajudat amb les traduccions i l’assessorament amb les compres. Per part del proveïdor, s’ha mostrat una gran disposició per poder abastir el vaixell humanitari. Aquest és un fet que a nosaltres ens omple d’orgull, ja que no sols ajudem al comerç de proximitat, sinó que aquest es mostra satisfet de poder ser qui abasteix els vaixells humanitaris.

Per acabar, volem mostrar el nostre agraïment a SeaEye e.V per les diferents mostres de reconeixement al nostre treball, les quals ens encoratgen a continuar col·laborant amb els vaixells de les diferents ONG. Agraïm també a ALVOL Drone Solution i a Jose Reula la cessió de les imatges.

Bona sort i bona proa, valentes!!!