L’Open Arms Uno salpa per continuar preparant a la seua primera missió a Barcelona mentre que el SeaEye 4 arriba després de dur a terme la seua sisena missió de rescat.

L’Open Arms Uno arribava a Borriana el 20 de setembre sota el nom Ocean Spey per tal de fer les modificacions i tramitacions necessàries per a poder rescatar refugiades a la Mediterrània. Aquest vaixell disposa d’una gran operativitat a l’hora de rescatar a causa del seu passat com vaixell de rescat en plataformes petrolieres de la Mar del Nord. Finalment, després de 8 mesos d’entrebancs, ahir de matí salpava del Port de Borriana, per tal d’ací a poc temps, posar rumb a zona SAR.

Des de L’Aurora – Grup de Suport hem dut a terme diferents tasques de col·laboració amb Open Arms, com acompanyament i aconseguiment de proveïdors i tasques burocràtiques, entre moltes altres.

Els desitgem una bona missió.

També dissabte, el SeaEye 4 va arribar al Port de Borriana després d’acabar la seua cinquena missió en la qual foren rescatades 106 persones i la sisena en què es varen rescatar 58 persones més.

Des de L’Aurora – Grup de Suport els hem donat la benvinguda al Port Solidari de Borriana, i els hem oferit la nostra ajuda en tot els que puguen requerir.

Ajuda’ns a ajudar, ajuda’ns a seguir, ajuda al finançament de L’Aurora – Grup de Suport.