Estem molt contentes perquè la nostra estada al festival encara dona fruits. Cal destacar que moltes persones es van apropar al nostre espai i es van interessar pel drama migratori a la mediterrània. A més vam compartir informació i contactes amb moltes entitats en les quals comencem a posar en marxa projectes de col·laboració.

A més ara, des de l’equip de Rototom i l’Associació Cultural Exodus, ens informen que dins de la seua plataforma Social Art Gallery s’han adquirit dues obres que van destinades al nostre projecte. Les persones que s’han fet amb les peces, han decidit que l’import de la venda de les mateixes siga donat completament a L’Aurora-Grup de Suport. Sense dubte aquesta important aportació serà una bona empenta per continuar desenvolupant la nostra tasca. Moltes gràcies pel vostre suport.

Social Art Gallery és una plataforma i un lloc de trobada per compartir i difondre tota mena d’expressions artístiques i gaudir de l’art en directe. Una àrea on donar veu i visibilitat a la vintena de propostes seleccionades a cada edició, amb l’art com a mitjà d’expressió i els artistes com a canalitzadors d’idees i emocions. Una zona oberta a la creativitat i la imaginació ubicada al mateix cor del recinte de concerts i coordinada per l’artista valenciana Iris Serrano.

A més de visibilitzar els projectes que apropa cada artista, permet que el públic siga testimoni directe del procés de creació d’una obra. Gestada hora rere hora, durant el transcurs del festival.

La proposta artística d’aquest espai té, a més a més, un vessant solidari: totes les obres creades durant l’edició surten a la venda i els seus beneficis es destinen a ajudar a finançar projectes solidaris.

Donem les gràcies de nou a Rototom, a l’Associació Cultural Exodus i a totes les voluntàries i treballadores del festival.