Ahir dimecres 27 de desembre membres de l’equip de coordinació de L’Aurora- Baix Maestrat vam visitar les embarcacions Louise Michel i Aita Mari al port de Vinaròs. A més d’aprofitar per a actualitzar la situació de les dues embarcacions de rescat, vam obsequiar les tripulacions amb unes caixes amb fruita i productes tradicionals de les nostres comarques. Fruites variades, ametlles garapinyades, codonyat i els típics per aquestes dates, torrons de Benlloc. Amb aquest detall des de L’Aurora volíem mostrar la nostra estima i suport a les militants i activistes que aquests dies estan fora de casa o lluny del seu entorn familiar i afectiu.

Les caixes van estar confeccionades amb molta cura a la botiga Ortmar de Vinaròs. Cal destacar que aquesta empresa és una de les nostres principals aliades a l’àrea del Baix Maestrat. En els darrers mesos ha estat nodrint els diferents equips de les naus amb fuita i verdura de qualitat, sempre amb un tracte personalitzat i preus solidaris. A més, van estar les encarregades d’abastir el vaixell Sea Watch 5 prèviament a la seua sortida des del port del Baix Maestrat.

Durant la vesprada vam tindre temps per reunir-nos amb les tripulacions i compartir converses per veure com es troben i quin son els seus plans per aquests dies.

Aprofitant la visita es va fer entrega de més bicicletes del nostre banc i es van dur a terme tasques de cooperació logística i planificació.

Des de L’Aurora – Grup de suport aprofitem aquest post per a enviar tot el nostre suport i admiració a totes les nostres companyes, voluntàries i activistes, que encara lluiten aquests dies en les diverses embarcacions i projectes de la flota de rescat civil humanitari.