El dissabte vam celebrar la nostra primera trobada de voluntariat. L’activitat tenia com a objectiu fonamental reforçar l’estructura de l’Aurora Grup de Suport i seguir millorant l’atenció a les necessitats de les diverses entitats així com desenvolupar diferents projectes propis.

Malgrat la nostra recent constitució legal el 14 d’abril d’aquest mateix any, comptem amb un múscul social de més de 70 voluntaris i voluntàries de diferents zones del País Valencià, resta de l’estat i algunes internacionals. A més d’una creixent xarxa de donants i col·laboradores de diferents zones del globus.

Aquesta primera jornada presencial va tenir lloc a l’Escola de la Mar de Borriana a la que volem mostrar el nostre agraïment per la seua col·laboració. Hi van participar gairebé una trentena de persones de diferents procedències, edats i perfils. En la trobada es va repartir roba identificativa per als membres i voluntaris i es va realitzar una visita guiada per l’interior de la nova embarcació de l’ONG catalana Open Arms, l’OPEN ARMS UNO. Als que també volem agrair el seu recolzament.

A més es van celebrar assemblees i reunions de grups de treball per tal d’afermar les bases i millorar les dinàmiques de treball, gestió i creixement de l’Aurora Grup de Suport.

Si vols formar part del nostre equip et convidem a reomplir FORMULARI

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdS7gt1yepI2piS_zB-SdZFRcL-PHAI07ImrBcG8cSMkVBh3Q/viewform

D’aquesta manera podrem coordinar millor i assignar les tasques de voluntariat a les persones correctes, segons les demandes derivades de les ONG de rescat humanitari.

També pots cooperar fent un donatiu.

CAIXA DE RESISTÈNCIA I SOLIDARITAT
ES73 0081 0228 3300 0170 0478

Cada vida compta. Perquè s’acaben les morts a la mar.  Comptem amb tu!