La setmana passada vam rebre la petició d’ajuda per part de l’equip de coordinació de voluntariat d’Open Arms, per tal de col·laborar amb la tripulació de l’embarcació que es troba des de meitat de juny al port de Borriana. El mateix dia ens vam reunir amb el seu capità per planificar i coordinar les accions a desenvolupar. Posteriorment, vam llançar la petició de voluntariat al nostre grup.

Avui dilluns 27 de juny, 6 voluntàries hem participat en diverses tasques: buidat i classificació de materials de la bodega del vaixell magatzematge de materials mèdics de la farmaciola i armilles salvavides. Amb tots els ítems preparats i ordenats hem realitzat la càrrega de les furgonetes. Ha estat una intensa jornada de treball on hem pogut treballar braç a braç amb l’equip d’Open Arms amb uns resultats òptims. A més, hem compartit una bona estona amb les persones de l’organització, compartint experiències i reforçant la nostra aliança.

Tant el Grup de coordinació de L’Aurora – Grup de Suport, com la tripulació i equips de coordinació d’Open Arms volem agrair el compromís del voluntariat, com de les persones que ajuden al sosteniment de la nostra missió de cooperació amb els vaixells que salven vides a la Mediterrània.

Perquè cada vida compta, comptem amb tu.
Lluitem a terra per salvar vides a la mar.
Forma part del nostre equip.