L’AURORA – Grup de Suport és una entitat dedicada a la cooperació amb les ONG que formen part de la flota de rescat civil humanitari. Desenvolupem la nostra labor en els ports solidaris de Borriana, Vinaròs, Sagunt i Benicarló. El suport de la societat civil i moviments socials, culturals i polítics de la nostra zona cap a les ONG de rescat va començar en 2018.

A causa de la constant afluència d’embarcacions i la necessitat de prestar una cooperació òptima es va fundar formalment el 14 d’abril de 2021 l’entitat L’Aurora – Grup de Suport. Aquest informe recull part de l’activitat duta a terme des de llavors.

Actualment, disposem de grups de voluntariat amb més de 160 persones amb perfils molt diferents. Totes aquestes voluntàries acudeixen a les crides de L’Aurora per a col·laborar amb les entitats de rescat civil o amb les activitats que desplega la mateixa associació.

A més, comptem amb equips de voluntaris en diferents àrees de coordinació i gestió de projectes que treballen diàriament de manera desinteressada per a consolidar els nostres Ports Solidaris, servir d’eina operativa i canalitzar la solidaritat i recursos de la població per a dur a terme accions de denúncia política, humanitàries i transformadores.

La nostra missió és lluitar en terra per a ajudar a salvar vides a la mar.